Multifunctioneel gebouw

De transformatie van het NAP gebouw is een kleinschalige ontwikkeling. Het stijlvolle, L-vormige gebouw van drie verdiepingen, wordt met de grootste zorg en aandacht omgevormd. Op de parterre zijn verschillende publieke functies voorzien. Daarnaast worden er in deze ontwikkeling ook 10 koopwoningen gerealiseerd. Hiervan is één woning een maisonette. Met een gebruiksoppervlakte van circa 164 m², verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, een royaal huis. De tuin is gelegen op het zuiden en is circa 21 m² groot. De negen koopappartementen zijn praktische, gelijkvloerse woningen op de begane grond, eerste of tweede verdieping. Variërend van circa 74 m² tot 104 m². De buitenruimtes zijn op het zuiden of oosten gelegen.

Previous slide
Next slide

Ruimtelijk & Licht

Het NAP gebouw ondergaat een ware metamorfose. Roggeveen & Pisa architecten hebben een stijlvol, modern ontwerp getekend voor deze waardevolle transformatie in Waddinxveen. De kracht van het ontwerp ligt in de juiste balans tussen het behoud van de oorspronkelijke L-vorm als geheel en de kwaliteit van de individuele woningen. In het ontwerp is veel glas verwerkt, waardoor het pand een transparante uitstraling krijgt. De vele ramen maken het gebouw ruimtelijk en licht. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein, waar ook een fietsenstalling is voorzien.

In totaal kunt u kiezen uit 10 unieke koopwoningen. Met de woningzoeker navigeert u eenvoudig door het aanbod op bouwnummer-niveau en u leest hier de specifieke kenmerken. Met de ingetekende plattegrond schetsen we een idee ten aanzien van een mogelijke indeling.