Multifunctioneel gebouw

Het NAP gebouw ondergaat een ware metamorfose. Roggeveen & Pisa architecten hebben een stijlvol, modern ontwerp getekend voor deze waardevolle transformatie in Waddinxveen. De kracht van het ontwerp ligt in de juiste balans tussen het behoud van de oorspronkelijke L-vorm als geheel en de kwaliteit van de individuele woningen. In het ontwerp is veel glas verwerkt, waardoor het pand een transparante uitstraling krijgt. De vele ramen maken het gebouw ruimtelijk en licht. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein, waar ook een fietsenstalling is voorzien. 

Previous slide
Next slide

Laatste appartementen

De verkoop van de woningen verloopt goed. Er zijn nog enkele appartementen op de 1e verdieping te koop. Fijn, gelijkvloers waar u zorgeloos kunt genieten van wooncomfort.

Met de woningzoeker navigeert u eenvoudig door het acutele aanbod met de specifieke kenmerken. De ingetekende sfeerplattegronden geven een idee ten aanzien van een mogelijke indeling. Als u vragen heeft over de mogelijkheden van het kopen van een appartement in het bijzondere NAP gebouw, neem dan vrijblijvend contact op met De Pater Makelaardij.